Studier på Cryoterapi og Cryo Lipolyse

Det finnes mange studier på både effekten og sikkerheten ved bruk av cryoterapi og cryo lipolyse.

Det finnes mange studier på både effekten og sikkerheten ved bruk av cryoterapi og cryo lipolyse. Under har vi samlet en del av disse.

Cryolipolyse vs Laser lipolyse på magefett
Forfattere: Mostafa MSEM, Elshafey MA

Studie som gikk over 8 uker med 40 deltakere. De ble delt i tre grupper. Cryo liplyse og diett, Laser lipolyse og diett og Kun diett. Resultatene viste at det var en betydelig forbedring for Cryo lipolyse gruppen i forhold til de andre gruppene i midje-hofte-ratio, Suprailiac hudfoldsmåling og måling av fettvev i underhuden. Konklusjon er at Cryo lipolyse har en gunstigere virkning enn Laser lipolyse i reduksjon av midje-hofte ratio, hudfoldsmåling på Suprailiac nivå og subkutant fettvev (SAT). Det er ingen signifikant forskjell mellom de i reduksjon av BMI og kroppsvekt.

Les studien her.

Three-dimensional volumetric quantification of fat loss following cryolipolysis.

Forfattere: Garibyan L, Sipprell WH, Jalian HR, Sakamoto FH, Avram M, Anderson RR

En studie som gikk over 2 måneder der de målte resultatene med en 3-dimensjonal fotografering. Resultatene viser at Cryo lipolyse er en trygg og effektiv metode som i gjennomsnitt gir en fettreduksjon på 39.6 cc fett i behandlingsområdet 2 måneder etter en enkelt behandlingssyklus.

Les studien her.

Cryolipolysis for subcutaneous fat layer reduction.

Forfattere: Avram MMHarry RS.

Resultatene viser at cryo lipolyse reduserer fett effektivt hos både mennesker og dyr i en periode på 2-4 måneder. Studiene viser også at cryo lipolyse ikke har noen bieffekter.

Les studien her.

Cryolipolysis for noninvasive body contouring: clinical efficacy and patient satisfaction

Forfattere: Nils KruegerSophia V MaiStefanie Luebberding, og Neil S Sadick

I et klinisk studie har effektiviteten og sikkerheten ved cryo lipolyse blitt studert på både mennesker og dyr. I to ulike ulike dyrestudier viser resultatene en reduksjon på 1 cm eller 40% av fettlageret etter en enkelt behandling – dette uten å skade huden. Flere andre studier på mennesker viser lignende resultater. 86% av testpersonene viste reduksjon. Cryo lipolyse er sikkert for alle hudtyper, uten pigmentendringer og er sikkert å bruke flere ganger.

Les studien her.

Cryolipolysis for safe and effective inner thigh fat reduction.

Forfattere: Zelickson BDBurns AJKilmer SL.

Resultatene viser at cryo lipolyse er sikkert og effektivt på fett på innsiden av låret.

Les studien her.

Massage enhances fat reduction with cryolipolysis

Forfattere: Gerald E. Boey, M.D. og Jennifer L. Wasilenchuk

Studie med en effektgruppe og en sikkerhetsgruppe, der nedre del av magen ble massert etter cryoterapi-behandling. Rapporten viser at etterbehandling med massasje er en sikker og effektiv teknikk for å øke det kliniske utfallet av en cryo lipolyse behandling.

Les studien her.

Cryoklinikken porsgrunn hjelper deg med komplementære behandlinger som akupunktur, massasje, kopping og cryoterapi. Vi er opptatt av din helse og velvære, og setter deg i fokus når du besøker oss.

2016

Cryoklinikken Porsgrunn var en av de første klinikkene i landet.

1000+

Vi har utført over tusen behandlinger.

16 år erfaring

Vi har drevet siden 2007, og har over 16 års erfaring med våre behandlinger.