Cryo

Coolsculpting er revolusjonerende behandling uten plastisk kirurgi, som fryser bort uønsket fett.

Cryoterapi er en ny og revolusjonerende metode for fettfjerning som gir umiddelbar og varig effekt, uten kirurgi. Det er en ufarlig og smertefri behandling uten negative bivirkninger. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.

Det Karolinska Instituttet i Stockholm har forsket på kuldebehandling av fettceller. Studiene viser at når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne. Brunt fett blir mer sett på som muskler enn hvitt fett. Når det brune fettet blir aktivert vil det forbrenne hvitt fett. Brune fettceller forbrenner energi og holder kroppstemperaturen regulert. Kuldebehandlingen (Cryoterapi) er godkjent av FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery.

 

Hva er cryoterapi
Cryoterapi er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Dette gir en permanent effekt. Cryoterapi skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller.
Helse, velvære og skjønnhet
Cryoterapi gir økt produksjon av beskyttende antistoffer,
styrker immunforsvaret, reduserer stress, demper betennelse og lindrer smerter ved leddlidelser.

Huden reagerer på kuldeeksponeringen ved å sende meldinger til hjernen som svarer med å aktivere de regulerende kroppsfunksjoner. Dette gir økt produksjon av beskyttende antistoffer, økt oksygeninnhold i blodet, frigjøring av betennelsesdempende molekyler og utskillelse av giftstoffer.

Cryobehandling for hele kroppen gir økt blodsirkulasjon, booster produksjonen av kollagen, og eliminerer betennelse. Cryoterapi har en antibetennelseseffekt. Effekten frembringes ved reduksjon av kjemiske mediatorer ansvarlig for betennelse og vasokonstriksjon. Dette reduserer muskel- og senebetennelser, muskelsårhet og gir en raskere restitusjon av musklene.

Hudpleie og fettfjerning
Cryoterapi fornyer huden, reduserer fettceller permanent, reduserer cellulitter. stimulerer vektnedgang, fornyer hud, og bidrar til smidig og elastisk hud.

Cryoterapi stimulerer kollagenproduksjonen i dypere vev. Det gjør at huden blir sterkere og rynkene reduseres. Både nye og gamle arr blir lysere, smidigere og mindre synlige. Dette skjer ved økt blodsirkulasjon, ved påfølgende enzym- og proteinproduksjon.

Kollagen er et viktig protein som blant annet bidrar til smidig og elastisk hud. I tillegg er proteinet en viktig faktor for muskler, vev, skjelett og tenner.

Sport og trening
Restitusjonstiden reduseres når nedkjølt og proteinrikt blod pumpes ut til ledd. Cryoterapi reduserer rekonvalesenstiden, gir raskere restitusjon, frigir endorfiner og reduserer muskelsmerter.

Cryoterapi bidrar til å dempe muskel– og leddsmerter, og frigi kroppens eget morfin – endorfin. Kroppens forsvarsmekanismer aktiveres for å beskytte mot kulden, og dermed blir også immunforsvaret boostet.

Cryobehandling kan redusere smerter i både ledd og muskelfibre. Dette skyldes at kuldehandlingen reduserer nerveleding og stimulering av smertefibre. Derfor er cryoterapi ofte effektiv behandling mot leddlidelser eller muskelsmerter etter hard trening.

Cryobehandling kan øke nivået av SUPER-antioksidantene glutation og superoksid dismutase (SOD). Disse hjelper leveren og immunsystemet til å optimalisere cellefunksjonene og beskytter mot oksidativt stress.

Cryo Cryoklinikken Porsgrunn

Prisliste:

Hals oppstramming og løft 75 min / Kr 1500,-
Ansikt Oppstramming 75 min / Kr 1500,-
Pigmentflekker 75 min / Kr 1500,-
Couperose 30 min / Kr 750,-
Oppstramming de luxe 75 min / Kr 1500,-
Fettreduksjon hals 30 min / Kr 1000,-

Fettfjerning valgfritt område kropp 60 min / Kr 1500,-
Prøvetime cryo 60 min / Kr 750,-

Få 6 behandlinger, betal for 5, 60 min / 1500,-
Totalt kr. 7500,- (verdi kr. 9000,-).

Bestill time

Juli 2024

Man Tir Ons Tor Fre Søn Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Juli 16, 2024

Juli 17, 2024

Juli 18, 2024

Juli 22, 2024

Juli 23, 2024

Juli 24, 2024

Juli 25, 2024

Juli 29, 2024

Juli 30, 2024

Juli 31, 2024

Hidden
Hidden

Ofte stilte spørsmål

Cryoklinikken Porsgrunn

Cryoterapi innebærer ingen spesiell belastning på kroppen. De aller fleste kan få behandling, men du bør uansett sjekke med legen dersom du er gravid, har noen form for hjerte-, lunge- eller nyresykdom, anemi, kuldeallergi, eller lider av høyt blodtrykk. Det samme gjelder dersom du nylig ha vært gjennom en hjerteoperasjon, har hatt et hjerteattakk de siste seks måneder, eller bruke pacemaker.
Ja, spis hva du vil så tett opptil behandling som du ønsker.
Det avhenger litt av hva du ønsker å få gjort og hvilken del av kroppen du ønsker å behandle. Ønsker du f.eks. å redusere fett på magen, anbefaler vi minimum seks behandlinger fordelt over ca. 3 måneder med ca. to behandlinger i måneden.
Nei, cryoterapi utføres av en autorisert terapeut som sørger for at behandlingen utføres forsvarlig, smertefritt og behagelig.
De fleste som har fått behandling med cryoterapi vil si at det ikke gjør vondt, men at det tvert imot er ganske behagelig. Du vil ikke føle noen form for kulde. Det føles kun som en deilig og avkjølende massasje.
Det er ingen fare for forfrysninger med cryoterapi. Behandlingen utføres manuelt av en autorisert terapeut som sørger for at sonden ikke holdes stille for lenge på et punkt.
Ikke for behandlingens del, men vi oppfordrer selvsagt alle som kommer til oss om å ha god kroppshygiene.
Vår metode er helt ulik andre cryometoder da kuldesonden beveges manuelt på de stedene man ønsker å fjerne fett. Dette gjør at man kan behandle hele kroppen. Det er vanlig å konsentrere seg om et område om gangen. Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig å ha mistet 8-12 cm rundt livet.

Andre behandlinger

Massasje

Prisliste

Akupunktur